Så här säger våra kunder om oss

På denna sida samlar vi våra kunders egna ord om oss och om vår service.

Bitte M-H i Bästekille, Kivik

”Stort tack för fint bemötande och stor tjänstvillighet i vårt sökande efter bilder på vår gård. Vi köpte gården 2004 men vet att den såg  helt annorlunda ut före 1974 när ursprungsgården brann ner. Efter träget sökande har ni hittat vår ”originalgård” och det gläder oss. Lycka till med er kulturgärning!

Vänliga hälsningar
Bitte M-H i Bästekille, Kivik”

Petter, Tofsholmen

”Jag är mycket nöjd.”

Läs hela kundbrevet

Helga och Conny i Kållekärr

Hej igen! Vår bild från 1957 har kommit till oss! Så roligt att få hänga upp den på väggen, efter många års letande! Det är ju en mycket finare bild i färg än det gamla urblekta fotot, som dessutom var ganska hårt beskuret – det nya visar mycket mer av omgivningen! Skickar med ett foto där skillnaden mellan det gamla och nya verkligen är högst påtaglig!

Det gamla fotot hade återfunnits efter att på outgrundliga vägar ha hamnat hos en äldre släkting ute på Härön, (utanför NV Tjörn) och där blivit undanstoppat i en garderob. Då det huset skulle rivas för 12 – 15 år sedan, fann en hantverkare vi känner fotot, och kom till oss med det. Då det med åren blivit så blekt att det nästan är helt vitt, har vi länge sökt efter originalbilden!

Återigen ett stort tack för fotot, och det fina arbetet som lagts ner på både duk och ram!

Med allra bästa hälsningar
Helga och Conny i Kållekärr

Anders Gustafsson

Jag får tacka STORT för allt engagemang ni har lagt ner på att försöka lösa mina funderingar och frågor. Ni har verkligen ställt upp för mig.
Synd att inte bilderna hade något datum för det hade varit extra intressant för min del på grund av att jag hade en förhoppning om att kunna zooma in och kanske se någon person på bilden, MEN ”SE OCH HÄPNA”!!!, där står hon ju, min MOR, mitt i potatislandet och troligen höggravid, för hon väntade nämligen mig. Jag är född i september 1958 (samma år som denna bild är tagen) och av bilden att döma så ser den ut att vara tagen någon månad innan jag föddes, så därför var jag lite extra angelägen om att få tag på bilden även om gårdens övriga byggnader missades att fotograferas. Jag har i alla fall fått ut lite mer av bilden än vad jag trodde och det tackar jag verkligen för. Min mor gick bort för 6 år sedan, så det var roligt att få ”se” henne igen från den tiden när ”jag” var på ”G” 🙂
Har jag vägarna förbi er så tittar jag troligen in och ser hur ni har det. Tack och ha det så gott i vinterlandskapet. PS. Tacka även ”labbchefen” och övriga berörda för deras insatser.
Mvh
Anders Gustafsson
Oxelösund

Magnus, Gamla Bo

Under många år har jag letat efter ett foto från mitt hems begynnelse. En kväll satt jag och bläddrade bland bilderna inom mitt geografiska område. Minsann om det inte dök upp ett foto på mitt då två år gamla hus! En förstoring på detta foto beställdes omgående! Tavlan ankom inom utlovad tid och så väl arbetet med själva produkten som paketeringen av densamma höll högsta klass. Nu hänger tavlan på hedersplats och ännu en pusselbit i mitt sökande efter husets historia har lagts på plats.

Tommy, Göteborg

”På bordet låg en veckotidning, jag höll på att sätta kaffet i halsen. Jag hade hittat svaret jag sökt i så många år.”

Läs hela kundbrevet