Så här säger våra kunder om oss

På denna sida samlar vi våra kunders egna ord om oss och om vår service.

Gunnel

”Hej Per-Erik! Vilken vacker blid. Min son blev uppriktigt överraskad och glad. Den var värd att vänta på. Jag fick se att jag själv var med på flygbilden, det kom jag inte ihåg. Tack för att ni inte gav upp letandet.”

Gunnar, Tyresö

”Nu har jag hämtat ut bilderna på vårt sommarställe i närheten av Rimbo. Dels den bilden från 1975 som jag ursprungligen beställde. JätteKul att få se den bilden med sina rätta färger. Dels den färgbild från 1959 på vårt hus som du hittade i ert arkiv. Otroligt spännande att få se hur stället såg ut på den tiden när den gamla ladugården precis började omvandlas till ett sommarhus. Fina bilder, tackar.”

Jan-Erik

”Jämfört med den gamla urblekta tavlan, så var den nya en fantastisk upplevelse!”

Läs hela kundbrevet

Monika i Örsjö

”Jag vill tacka för almanackan jag fick i samband med tavlan ACS 7571-53! Tavlan är MYCKET vacker! Så vacker att när jag fick se den började jag att gråta! Min son ska få den i 50-årspresent. Hans bror vill också vara med på gratulationen och kusiner därtill.”

Håkan, Tandsjöborg

”Jag ska varmt rekommendera er till mina bekanta.”

Läs hela kundbrevet

Rolf Nordin

Vissa saker kan vara ovärderliga För några år sedan skrev jag ner mina släktminnen. I detta var en period mycket viktig, nämligen 1958-59 när vi bodde på Nysäter Kjula. Då Eskilstuna flygplats byggdes försvann både Nysäter och andra gårdar i området. Jag hade några få egna bilder, huvudsakligen detaljbilder* men inga bilder som visade en totalbild. Eftersom bygget av flygplatsen var en stor sak så hade jag ett hopp om att hitta något i tidningsarkiven och stadsarkivet, men fick tji.
För någon månad sen såg jag en annons i Aftonbladet för Aero-Bilder vilket tände ett visst hopp om att de hade någon bild där Nysäter kanske åtminstone fanns i utkanten av en annan bild. Det svar jag fick innebar HÖGSTA VINSTEN, Aero-Bilder hade en flygbild från 1956 på Nysäter!!!!!! Som avslutning kan jag nämna att julen 1958 då vi bodde på Nysäter är den främsta i mitt liv!