Så här säger våra kunder om oss

På denna sida samlar vi våra kunders egna ord om oss och om vår service.

Carina K

50-åringen blev jättenöjd som synes! Just detta flygfoto hängde i vårt barndomshem. Ingen av byggnaderna finns kvar idag så därför är tavlan mycket värdefull för oss som vuxit upp i huset.

Kerstin

”Hej! Tänka sig, ni grävde i arkivet och fick fram en flygvy över vårt sommarhus i Gullbringa, Grebbestad, från 1957-58; Nu förstorad, gjord på duk och inramad av er. Hållbar att hänga i såväl varmt som kallt hus. Vilken lycka för familjen!Varmt tack för information om ny framkallningsteknik samt för mycket trevlig och tillmötesgående service.”

Kerstin, sommarboende i Gullbringa-huset sedan det kom i vår ägo 1976.

Annika

”Hej! Jag vill skicka ett jätte stort TACK till er då jag idag har fått bilden som ni fick fram. Snacka om service och engagemang! Både att ni fick fram en bild i från arkivet, sedan framkallade den och sedan dessutom leverera den så snabbt. Plus att bilden är så klockren att jag blev tårögd och for minst 30 år tillbaka i tiden, ljuvliga barndomsminnen. Jag kommer att återkomma med bilder när pappa får denna present och eventuellt med nya bilder på huset då han ska få en flygtur över Svärtinge.

Tack igen och jag önskar er en Glad Påsk!”

Gunnar, Tyresö

”Nu har jag hämtat ut bilderna på vårt sommarställe i närheten av Rimbo. Dels den bilden från 1975 som jag ursprungligen beställde. JätteKul att få se den bilden med sina rätta färger. Dels den färgbild från 1959 på vårt hus som du hittade i ert arkiv. Otroligt spännande att få se hur stället såg ut på den tiden när den gamla ladugården precis började omvandlas till ett sommarhus. Fina bilder, tackar.”

Leif

Hallå igen. Tavlan rönte mycket stor uppskattning på släktfesten förra helgen, men det var lite svårt att arrangera ett foto där alla beundrar den!! Däremot såg jag till att tavlan kom med på den obligatoriska bilden av närvarande kusiner (1 hade hunnit smita iväg till sitt hem i London!!).
Än en gång tack för din/er hjälp.

Mats

”Hej. Jag skulle ha skrivit till er tidigare men jag är så glad över att ni hade bilden i ert arkiv som jag sökte. Överaskade mina föräldrar med att beställa en ny bild Nu hänger den på hederplats i vardagsrummet och hoppas den får hänga där i många år nu.

Bilden har även överaskat många av våra grannar och mannen som står med den röda bubblan lever fortfarande och kunde bekräfta att han levererade husets första kylskåp. Ni sitter på en kulturskatt hoppas att ni kommer att förvalta den väl.

Tackar även för den fina almenackan som följde med i paketet- Tack ännu en gång”