Så här säger våra kunder om oss

På denna sida samlar vi våra kunders egna ord om oss och om vår service.

Annika

”Hej! Jag vill skicka ett jätte stort TACK till er då jag idag har fått bilden som ni fick fram. Snacka om service och engagemang! Både att ni fick fram en bild i från arkivet, sedan framkallade den och sedan dessutom leverera den så snabbt. Plus att bilden är så klockren att jag blev tårögd och for minst 30 år tillbaka i tiden, ljuvliga barndomsminnen. Jag kommer att återkomma med bilder när pappa får denna present och eventuellt med nya bilder på huset då han ska få en flygtur över Svärtinge.

Tack igen och jag önskar er en Glad Påsk!”

Gunnar, Tyresö

”Nu har jag hämtat ut bilderna på vårt sommarställe i närheten av Rimbo. Dels den bilden från 1975 som jag ursprungligen beställde. JätteKul att få se den bilden med sina rätta färger. Dels den färgbild från 1959 på vårt hus som du hittade i ert arkiv. Otroligt spännande att få se hur stället såg ut på den tiden när den gamla ladugården precis började omvandlas till ett sommarhus. Fina bilder, tackar.”

Nicklas J, Malmberget

Här är en bild på Simo som fick ett flygfoto av sitt eget hus på sin 80-årsdag, 44 år efter att bilden togs. Bilden visar verkligen på hur mycket arbete Simo har lagt ner på huset och tomten sen han flyttade dit med fru och två små barn 1966, ett mycket uppskattat ögonblick i tiden som inte kunde vara mer perfekt. Fasaden som är i trä på bilden byttes till plåt för att sen ytterligare bytas ut till vitt tegel. Taket byttes ut och höjdes. Garaget som på fotot är i källaren på själva huset byggdes om till ett gästrum, Simo byggde istället ett fristående dubbelgarage. Altanen som skymtas på bakgården är borta, träden är fällda, helt annorlunda trappa och bro utanför farstun byggde han ganska snart efter att bilden här plåtades.
Sen ser man även att det var före vägarna asfalterades vilket är ganska fränt. Allt är så annorlunda idag, man kan knappast förstå att det är samma hus som på flygfotot. Nu kan man helt enkelt se vilka enorma förändringar tiden har fört med sig och vilket jobb mormor och morfar lagt ner.

Stig Andersson.

Jag heter Stig Andersson och bor i Jönköping med ett aktivt intresse för att kommentera och presentera texter och tillhörande bilder samt länkar till angivna platser på denna hemsida.  Flygfotobilder har väckt intresse hos många personer nu tackvare er hemsida och visning av ca 250 tusen bilder (sept.2013) I samarbete med lokala ortsbor får man hjälp med att lokalisera flygbilderna och skriva rätt namnuppgifter om jag inte själv reder ut det. Under våren 2013 blev en gammal nerlagd Shell/Nynäs mack omslagsbild till en nyskriven bok av kulturspanare Göran Willis, boken heter* K-spaning längs vägen * En roadtrip på vischan.
Som tidigare bensinhandlare med Esso i tankarna har jag även medverkat i boken med en hel del mackhistoria med anknytning till bilden och även den Essomack jag jobbat på med början 1961. På detta sätt marknadsförs ert bildarkiv för allt fler datoranvändare och bokläsare, lycka till med bildförsäljningen.
MVH.
Stig Andersson.

Inger Johansson

Hej. Tack så mycket för ett jättefint flygfoto av vårt föräldrahem. Våra föräldrar hade en oljemålning av huset, som en gåramålare har gjort, som både jag och min bror ville ha. Sista dagen vi hade vårt föräldrahem föreslog jag att vi skulle beställa detta flygfoto och att vi skall byta varje den 19 augusti eftersom det var den dagen vi lämnade föräldrahemmet till de nya ägarna. Så vi ska träffas då och byta och äta lite mat och minnas våra föräldrar och föräldrahem. Min bror Leif hälsar och tackar. TACK än en gång.
Hälsningar
Inger Johansson

Thomas Palm

Hej Per-Eric!
Nu har vi löst ut fotot på ASA 2109-01. Svärfar Tage ligger på sjukhus under några dagar och när vi igår besökte honom och visade upp tavlan-fotot så sken hela ansiktet upp. Detta var bättre än han och vi hade trott. Ett mycket bra jobb från er. Han hälsar och tackar så mycket.
Ha det så bra!
//Thomas Palm
Björndammens Gård