Jag får tacka STORT för allt engagemang ni har lagt ner på att försöka lösa mina funderingar och frågor. Ni har verkligen ställt upp för mig.
Synd att inte bilderna hade något datum för det hade varit extra intressant för min del på grund av att jag hade en förhoppning om att kunna zooma in och kanske se någon person på bilden, MEN ”SE OCH HÄPNA”!!!, där står hon ju, min MOR, mitt i potatislandet och troligen höggravid, för hon väntade nämligen mig. Jag är född i september 1958 (samma år som denna bild är tagen) och av bilden att döma så ser den ut att vara tagen någon månad innan jag föddes, så därför var jag lite extra angelägen om att få tag på bilden även om gårdens övriga byggnader missades att fotograferas. Jag har i alla fall fått ut lite mer av bilden än vad jag trodde och det tackar jag verkligen för. Min mor gick bort för 6 år sedan, så det var roligt att få ”se” henne igen från den tiden när ”jag” var på ”G” 🙂
Har jag vägarna förbi er så tittar jag troligen in och ser hur ni har det. Tack och ha det så gott i vinterlandskapet. PS. Tacka även ”labbchefen” och övriga berörda för deras insatser.
Mvh
Anders Gustafsson
Oxelösund