Om Aerobilder

Om oss

Svenska Aero-Bilder AB grundades 1965. Allt sedan dess har vi dokumenterat Sverige från ovan, och har idag samlat på oss ett bildarkiv med flera miljoner bilder från luften.


Då vi ständigt fotograferar Sverige från norr till söder har vi en bildbyråverksamhet som inriktar sig på samma kundklientel som andra större bildbyråer. Skillnaden är att hos oss frågar man efter flygbilder.

Skulle vi inte ha den bild Du söker, så tar vi den åt Dig till ett mycket konkurrensmässigt pris. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi lova ett förstklassigt resultat.

Sedan många år producerar vi även en flygbildskalender ”Sverige från Luften”. Den riktar sig i första hand till företag som en exklusiv reklamalmanacka.

Vi använder de bästa kameror marknaden har att erbjuda. Vanligen Nikon kameror. Mer än 90% av bilderna fotograferas från helikopter av typen Hughes/Schweizer 300 eller Robinson R44.

Vi har även drönare för de inte fullt så omfattande uppdragen. Tex, fotouppdrag på den enskilda gården, villan eller företaget.
Ring för offert eller mer information!
59

Här finns vi, på Gesällgatan 2A i Enköping