Så här säger våra kunder om oss

På denna sida samlar vi våra kunders egna ord om oss och om vår service.

Mats

”Hej. Jag skulle ha skrivit till er tidigare men jag är så glad över att ni hade bilden i ert arkiv som jag sökte. Överaskade mina föräldrar med att beställa en ny bild Nu hänger den på hederplats i vardagsrummet och hoppas den får hänga där i många år nu.

Bilden har även överaskat många av våra grannar och mannen som står med den röda bubblan lever fortfarande och kunde bekräfta att han levererade husets första kylskåp. Ni sitter på en kulturskatt hoppas att ni kommer att förvalta den väl.

Tackar även för den fina almenackan som följde med i paketet- Tack ännu en gång”

Gunnel

”Hej Per-Erik! Vilken vacker blid. Min son blev uppriktigt överraskad och glad. Den var värd att vänta på. Jag fick se att jag själv var med på flygbilden, det kom jag inte ihåg. Tack för att ni inte gav upp letandet.”

Inger Johansson

Hej. Tack så mycket för ett jättefint flygfoto av vårt föräldrahem. Våra föräldrar hade en oljemålning av huset, som en gåramålare har gjort, som både jag och min bror ville ha. Sista dagen vi hade vårt föräldrahem föreslog jag att vi skulle beställa detta flygfoto och att vi skall byta varje den 19 augusti eftersom det var den dagen vi lämnade föräldrahemmet till de nya ägarna. Så vi ska träffas då och byta och äta lite mat och minnas våra föräldrar och föräldrahem. Min bror Leif hälsar och tackar. TACK än en gång.
Hälsningar
Inger Johansson

Annika

”Hej! Jag vill skicka ett jätte stort TACK till er då jag idag har fått bilden som ni fick fram. Snacka om service och engagemang! Både att ni fick fram en bild i från arkivet, sedan framkallade den och sedan dessutom leverera den så snabbt. Plus att bilden är så klockren att jag blev tårögd och for minst 30 år tillbaka i tiden, ljuvliga barndomsminnen. Jag kommer att återkomma med bilder när pappa får denna present och eventuellt med nya bilder på huset då han ska få en flygtur över Svärtinge.

Tack igen och jag önskar er en Glad Påsk!”

Monika i Örsjö

”Jag vill tacka för almanackan jag fick i samband med tavlan ACS 7571-53! Tavlan är MYCKET vacker! Så vacker att när jag fick se den började jag att gråta! Min son ska få den i 50-årspresent. Hans bror vill också vara med på gratulationen och kusiner därtill.”

Petter, Tofsholmen

”Jag är mycket nöjd.”

Läs hela kundbrevet