Så här säger våra kunder om oss

På denna sida samlar vi våra kunders egna ord om oss och om vår service.

Bitte M-H i Bästekille, Kivik

”Stort tack för fint bemötande och stor tjänstvillighet i vårt sökande efter bilder på vår gård. Vi köpte gården 2004 men vet att den såg  helt annorlunda ut före 1974 när ursprungsgården brann ner. Efter träget sökande har ni hittat vår ”originalgård” och det gläder oss. Lycka till med er kulturgärning!

Vänliga hälsningar
Bitte M-H i Bästekille, Kivik”

Helga och Conny i Kållekärr

Hej igen! Vår bild från 1957 har kommit till oss! Så roligt att få hänga upp den på väggen, efter många års letande! Det är ju en mycket finare bild i färg än det gamla urblekta fotot, som dessutom var ganska hårt beskuret – det nya visar mycket mer av omgivningen! Skickar med ett foto där skillnaden mellan det gamla och nya verkligen är högst påtaglig!

Det gamla fotot hade återfunnits efter att på outgrundliga vägar ha hamnat hos en äldre släkting ute på Härön, (utanför NV Tjörn) och där blivit undanstoppat i en garderob. Då det huset skulle rivas för 12 – 15 år sedan, fann en hantverkare vi känner fotot, och kom till oss med det. Då det med åren blivit så blekt att det nästan är helt vitt, har vi länge sökt efter originalbilden!

Återigen ett stort tack för fotot, och det fina arbetet som lagts ner på både duk och ram!

Med allra bästa hälsningar
Helga och Conny i Kållekärr

Christin L

Oj! Vilken skillnad på den gamla och den nya tavlan över mitt barndomshem i Skästra, Järvsö. Jag är Jättenöjd. Tack!
Med vänliga hälsningar!

Ulrika i Stöde

”Hej Per-Erik Jädrans va jag är tokglad idag…..Jipppiii bilder på Österlo och Västerlo i Stöde och jag som hade ont i huvudet i dag men det försvann fortare än fasen….. Jag tror jag har tittat på bilderna 5 gånger redan. Tänk vad bilder kan göra mycket. God Jul och Gott nytt år hälsa Alla dina med hjälpare :)”

Birgit, Sjölanda

”En varm rekommendation till alla, som liksom jag missade den första chansen att köpa ett flygfoto på sitt hus.”

Läs hela kundbrevet

Madeleine

”Efter att i några månader ha släktforskat och då särskilt efterforskat vad en gammal ”mytomspunnen” familjegård hette och var den låg lyckades jag äntligen att hitta den med hjälp av Uppsala stadsarkiv. På vinst och förlust skickade jag en förfrågan till Svenska Aero-Bilder om det möjligtvis fanns ett foto av gården i deras arkiv. Döm om min oerhörda förvåning när jag dagen efter fick ett telefonsamtal som bekräftade att det faktiskt fanns en bild, jag tror fortfarande nästan inte det är sant att jag hade en sådan tur.

Då den största delen av gården idag är riven och ligger under ett industriområde, hade jag sannolikt aldrig fått se hur gården än gång sett ut om det inte vore för Svenska Aero-Bilders arkivbild. Tavlan jag beställde pryder nu verkligen sin plats på väggen bredvid släktträdet, min släktforskning hade inte känts komplett utan bilden.”