Så här säger våra kunder om oss

På denna sida samlar vi våra kunders egna ord om oss och om vår service.

Tommy, Järpås

Jag (Tommy) och mina 2 syskon Klas och Helena gav denna tavla till vår mamma Ann-Margret som hon önskade sig och hon blev mycket glad som bilden visar. Orsaken till att farsan Eje ser lite sur ut är tror jag att han inte fick någon snus i julklapp 😉 , han brukar få snus i julklapp av sina barn och barnbarn. För att undvika Corona-spridning gjorde att jag ensam fick överlämna tavlan och vi fick mötas i stallet vid överlämnandet av den fina julklappen!

Håkan, Tandsjöborg

”Jag ska varmt rekommendera er till mina bekanta.”

Läs hela kundbrevet

Gunnar, Tyresö

”Nu har jag hämtat ut bilderna på vårt sommarställe i närheten av Rimbo. Dels den bilden från 1975 som jag ursprungligen beställde. JätteKul att få se den bilden med sina rätta färger. Dels den färgbild från 1959 på vårt hus som du hittade i ert arkiv. Otroligt spännande att få se hur stället såg ut på den tiden när den gamla ladugården precis började omvandlas till ett sommarhus. Fina bilder, tackar.”

Christin L

Oj! Vilken skillnad på den gamla och den nya tavlan över mitt barndomshem i Skästra, Järvsö. Jag är Jättenöjd. Tack!
Med vänliga hälsningar!

Anita, Hässleholm

”Tusen tack för den fina tavlan – jag blev mycket glad”

Läs hela kundbrevet

Mats

”Hej. Jag skulle ha skrivit till er tidigare men jag är så glad över att ni hade bilden i ert arkiv som jag sökte. Överaskade mina föräldrar med att beställa en ny bild Nu hänger den på hederplats i vardagsrummet och hoppas den får hänga där i många år nu.

Bilden har även överaskat många av våra grannar och mannen som står med den röda bubblan lever fortfarande och kunde bekräfta att han levererade husets första kylskåp. Ni sitter på en kulturskatt hoppas att ni kommer att förvalta den väl.

Tackar även för den fina almenackan som följde med i paketet- Tack ännu en gång”