Så här gör du för att beställa flygfoton från oss

Med flera miljoner bilder i vårt arkiv är chansen oerhört stor att vi hittar din bild inom några arbetsdagar. Det finns dock undantag då vi saknar den bild du söker.


  1. Läs informationen på vår hemsida och titta på våra exempelbilder. Observera dock att exempelbilderrna håller mycket sämre kvalitet jämfört med de slutgiltiga inramade fotona. Bilderna är främst till för att visa motiv, vinklar och känslan i ett vackert flygfoto.
  2. Skicka oss en förfrågan där du med text och egenritad skiss beskriver vilken fastighet du önskar beställa ett flygfoto av.
    Din skiss är vårt bästa verktyg för att hitta rätt bild. Den behöver inte vara något konstverk men korrekta proportioner samt placering av byggnader och landmärken hjälper oss oerhört mycket.
  3. Vi letar helt kostnadsfritt fram din bild utan köptvång.
    Avvakta några dagar medan vi letar efter din bild bland miljontals andra flygfoton i vårt enorma bildarkiv.
  4. Vi kontaktar dig för att berätta att vi lyckats hitta din bild och ger dig möjlighet att beställa fotografiet i olika format.

  5. Du får din tavla inramad och klar med posten
Smode Webbutveckling
Svenska Aero-Bilder AB Gesällgatan 2A, 745 39 EnköpingOrgnr: 556645-6710
Telefon: 0171- 241 00Fax: 0171- 300 85E-post: info@aerobilder.se
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.