Vad kostar det?

Att skicka oss en förfrågan kostar ingenting. Vi tar emot din förfrågan och letar fram din bild inom några få veckor. Därefter får du information om vilka format din bild kan beställas i och vad dessa kostar. Du kan då välja att beställa en tavla eller att helt avstå, utan någon som helst kostnad.
Läs mer om hur det går till

Om Aerobilder


Här finns vi, på Sandgatan 9 i Enköping

Svenska Aero-Bilder AB grundades 1965. Allt sedan dess har vi dokumenterat Sverige från ovan, och har idag samlat på oss ett bildarkiv med flera miljoner bilder från luften.

Då vi ständigt fotograferar Sverige från norr till söder har vi en bildbyråverksamhet som inriktar sig på samma kundklientel som andra större bildbyråer. Skillnaden är att hos oss frågar man efter flygbilder.

Skulle vi inte ha den bild Du söker, så tar vi den åt Dig till ett mycket konkurrensmässigt pris. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi lova ett förstklassigt resultat.

Sedan många år producerar vi även en flygbildskalender "Sverige från Luften". Den riktar sig i första hand till företag som en exklusiv reklamalmanacka.

Vi använder de bästa kameror marknaden har att erbjuda. Vanligen Nikon kameror. Mer än 90% av bilderna fotograferas från helikopter av typen Hughes/Schweizer 300 eller Robinson R44.

Vi har även drönare för de inte fullt så omfattande uppdragen. Tex, fotouppdrag på den enskilda gården, villan eller företaget.
Ring för offert eller mer information!

Adress och telefon

Svenska Aero-Bilder AB
Sandgatan 9 • 749 35 Enköping

Telefon 0171- 241 00 • Fax: 0171- 300 85
 

Inköpta bildarkiv under åren

Svenska Aero-Bilder AB
AB Stockholms Aero
Aerobilder i Vetlanda AB
Bromma Flygbild
Skandinavisk AeroTjänst
AirColor
Svenskt Flygarkiv
Art On Trade
Drangnérs Flygbild
RL´S Flygbilder
Documenta
Falu Flygfoto
Mellansvenska Flygfoto
LIS Konsult
Nordisk AeroFoto 
Rebes Flygfoto Borlänge
Norrsken Foto AB
Norrsken Air Foto AB 
FlygFoto Konsulten Väst
FlygFoto Konsulten Syd


Bilder från dessa företag/bildarkiv finns idag i vårt bildarkiv. Behöver du uppdatera din gamla bild bör du därför ställa frågan till oss!
Läs mer här

 

Jobba hos oss!

Vi söker just Dig att bli vår nya försäljare/representant. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att besöka kunden och presentera dennes personliga flygfoto.
Läs mer om jobbet här!

 

Bildleverantörernas förening


Medlem av
Bildleverantörernas förening

Smode Webbutveckling
Svenska Aero-Bilder AB Sandgatan 9, 749 35 EnköpingOrgnr: 559148-1535
Telefon: 0171- 241 00Fax: 0171- 300 85E-post: info@aerobilder.se