Vad kostar det?

Att skicka oss en förfrågan kostar ingenting. Vi tar emot din förfrågan och letar fram din bild inom några få veckor. Därefter får du information om vilka format din bild kan beställas i och vad dessa kostar. Du kan då välja att beställa en tavla eller att helt avstå, utan någon som helst kostnad.
Läs mer om hur det går till

Om Aerobilder

Svenska Aero-Bilder AB grundades 1965. Allt sedan dess har vi dokumenterat Sverige från ovan, och har idag samlat på oss ett bildarkiv med flera miljoner bilder från luften.

Då vi ständigt fotograferar Sverige från norr till söder har vi en bildbyråverksamhet som inriktar sig på samma kundklientel som andra större bildbyråer. Skillnaden är att hos oss frågar man efter flygbilder.

Skulle vi inte ha den bild Du söker, så tar vi den åt Dig till ett mycket konkurrensmässigt pris. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi lova ett förstklassigt resultat.

Sedan många år producerar vi även en flygbildskalender "Sverige från Luften". Den riktar sig i första hand till företag som en exklusiv reklamalmanacka.

Vi använder de bästa kameror marknaden har att erbjuda. Vanligen Pentax kameror. Mer än 90% av bilderna fotograferas från helikopter av typen Hughes/Schweizer 300.

Adress och telefon

Svenska Aero-Bilder AB
Gesällgatan 2A • 745 39 Enköping

Telefon 0171- 241 00 • Fax: 0171- 300 85
 

Inköpta bildarkiv under åren

AB Stockholms Aero
Aerobilder i Vetlanda AB
Bromma Flygbild
Skandinavisk AeroTjänst
AirColor
Svenskt Flygarkiv
Art On Trade
Drangnérs Flygbild
RL´S Flygbilder
Documenta

Falu Flygfoto
Mellansvenska Flygfoto
LIS Konsult
Nordisk AeroFoto 
Rebes Flygfoto Borlänge

Bilder från dessa företag/bildarkiv finns idag i vårt bildarkiv. Behöver du uppdatera din gamla bild bör du därför ställa frågan till oss!
Läs mer här

 

Jobba hos oss!

Vi söker just Dig att bli vår nya försäljare/representant. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att besöka kunden och presentera dennes personliga flygfoto.
Läs mer om jobbet här!

 

Bildleverantörernas förening


Medlem av
Bildleverantörernas förening

Smode Webbutveckling
Svenska Aero-Bilder AB Gesällgatan 2A, 745 39 EnköpingOrgnr: 556645-6710
Telefon: 0171- 241 00Fax: 0171- 300 85E-post: info@aerobilder.se
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.